DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

12.12.2023 53

Milli Eğitim Bakanı Yusuf TEKİN tarafından "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" tanıtmıştır. Bu proje, okullarda yapılması planlanan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşması, buna bağlı olarak da dili iyi kullanması ve düşünce dünyasını geliştirmesi amaçlanmaktadır. Bu kapsamda çocuklarımızın dilimizin zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşması ve düşünce dünyasını geliştirmesi amacıyla okul öncesi eğitimden başlayarak tüm eğitim kademelerinde söz varlığını zenginleştirmeyi sağlayacak çeşitli çalışmalar uygulanacaktır. Biz de Ayancık Zübeyde Hanım Anaokulu olarak "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"ne katılım sağlayacağız. Uygulayacağımız etkinliklerde siz Değerli Velilerimizin sürece etkin katılımı uygulanacak projenin verimini arttıracaktır.

Yapılacak çalışmalara katılmanız ve keyifli zaman geçirmeniz dileğiyle...

12-12-2023