Zübeyde Hanım Anaokulu

Vizyon: Temeli Sevgiye Dayanan Bir Eğitim Sistemi İçerisinde Öğrenmekten Zevk Alan,Yenilik ve İşbirliğine Açık,Sorumluluk Sahibi,öz Güveni Gelişmiş Bireyler Yetiştirirken;Çocugun Öğrenmede Etkin,seçici,Karar verici,Öğretmenin ise Teşvik Edici,Öğrenmeyi Kolaylaştırıcı bir görev üstlenmesini sağlayan;Toplumun özelliklerine Uygun ancak Evrensel özellikleride göz ardı etmeyen,Mensubu olmaktan Gurur Duyulan bir Eğitim Kurumu Olma Özelliğini Sürdürmek.

Misyon: Bizim İçin Her Çocuk Özeldir İlkesi İle Çıktığımız Bu Yolda;Milli ve Manevi Değerlere,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,kendine güvenen,sorumluluk duygusu gelişmiş,Biz Bilinci Oluşmuş Kararlı ve Başarılı Bireyler Yetiştiren Bir Kurum Olmak

Başarılar:

Saatler: İkili Eğitim : 08:00-13:00 / 13:00-18:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-Twinning

WEB - https://ayancikzubeydehanimanaokulu.meb.k12.tr

Adres - YALI MAH. ŞEHİT FATİH ERER SK. ZÜBEYDA HANIM ANAOKULU BLOK NO 15 AYANCIK / SİNOP

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - YALI MAH.ŞEHİT FATİH ERER SOKAK NO:1 AYANCIK

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 60 KM UZAKLIKTADIR.OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR.